Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ρητά & Γνωμικά (Μέρος 5ο)!!

Δευτέρα σήμερα και είναι ώρα να επικοινωνήσουμε με ένα άρθρο της ενότητας Ρητά και Γνωμικά. Ελπίζω και εύχομαι συνάμα, όλοι και όλες οι φίλοι μας να είστε καλά τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Σήμερα είμαστε μαζί σας για να σας αναρτήσουμε ένα άρθρο από την αγαπημένη σας ενότητα, το υπ’ αριθμόν 5ο στην σειρά των Ρητών και των Γνωμικών, που μας προσφέρει κάθε Πέμπτη ζωντανά ο Dj ALeJaNDRo στην εκπομπή του, «Εμπειριών Συλλέκτης».

Παρακάτω θα βρείτε όλα τα Ρητά και Γνωμικά, που εκφωνήθηκαν, από το 4ο μέρος και μετά, έως και την Πέμπτη που μας έρχεται. Την αγάπη σας για αυτήν την ενότητα την ξέρουμε, αλλά και την έχουμε δει με πράξεις. Οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε το «Ρητά & Γνωμικά (Μέρος 5ο)!!!».

"Το μεγαλύτερο πρόβλημα της κοινωνίας μας είναι ότι οι βλάκες και οι φανατικοί είναι πάντα σίγουροι για τις απόψεις τους, ενώ οι σοφότεροι άνθρωποι είναι γεμάτοι αμφιβολίες."

"Πότε θα ανθίσουν τούτοι οι τόποι; Πότε θα έρθουν καινούργιοι άνθρωποι να συνοδεύσουν την βλακεία στην τελευταία της κατοικία;"

"Μη φοβάσαι την απόσταση μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Όταν μπορείς να ονειρεύεσαι κάτι, μπορείς και να το πραγματοποιήσεις."

"Δεν μπορούμε όλοι οι άνθρωποι να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Μπορούμε όμως να κάνουμε μικρά με μεγάλη ΑΓΑΠΗ."

"Τίποτα δεν ενοχλεί περισσότερο τους εχθρούς σου από το να τους συγχωρείς"

"Ο μεγαλύτερος εχθρός της Γνώσης δεν είναι η άγνοια, είναι η ψευδαίσθηση της Γνώσης"

"Κάθε παιδί έρχεται στον κόσμο προσκομίζοντας το μήνυμα πως ο Θεός δεν έχει ακόμα απογοητευτεί από τους ανθρώπους."

"Οι Δύο πιο σημαντικές μέρες της ζωής σου είναι η μέρα που θα γεννηθείς και η μέρα που θα μάθεις...Γιατί!!"

"Πρόοδο ονομάζουμε την ικανότητα του ανθρώπου να περιπλέκει την απλότητα."

"Η ζωή είναι πανέμορφη...Υπάρχουν στιγμές που θα νόμιζες ότι θα ήθελες να πεθάνεις. Μα τότε κάτι καινούργιο συμβαίνει και νομίζεις ότι βρίσκεσαι στον Παράδεισο."

"Ενδιαφέρομαι για το μέλλον, επειδή αποφάσισα να περάσω εκεί τις υπόλοιπες μέρες μου."

"Ό,τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά..."

"Ο πιο σίγουρος τρόπος για να λάβεις αγάπη είναι να προσφέρεις αγάπη. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να χάσεις την αγάπη είναι να την κρατάς σφικτά. Όμως ο καλύτερος τρόπος για να χαίρεσαι την αγάπη είναι να την αφήνεις να πετά ελεύθερη."

Protected by Copyscape Plagiarism Tool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.